درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-09-13  |  2024-12-03  |  بروز شده در: 1403/09/13 - 17:57:1 FA | AR | PS | EN
تقویت روابط زراعتی میان ایران و افغانستان            اعلام حکومت نظامی در کوریای جنوبی            ساخت بندر موقت در ساحه سرحدی میان افغانستان و ترکمنستان            انتقال ۱۸۳ هزار پناهجوی افغان در سه سال گذشته به امریکا            بسته شدن انستیتوت‌های طبی بروی دختران            افغانستان امروز به مصاف نیپال می رود            آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟            رونمایی از بسته جدید کمک‌های امریکا به اوکراین            پیام کوتاه تهران به واشنگتن درباره سوریه            سفر سرپرست وزارت صحت عامه حکومت طالبان به چین             اعطای رتبه جنرالی به آخرین نظامی امریکایی خارج شده از افغانستان            امروز نشست اکو در ایران بدون حضور نماینده طالبان برگزار می‌شود             ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی             معرفی 23 کودک مصاب به سوراخ قلب به شفاخانه‌های کابل            کشته شدن 100 تن در نتیجه درگیری هواداران فوتبال در گینه            






تاریخ نشر: 1399/01/10 - 18:30:3
تعداد بازدید: 624
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

چگونه «ویروس دموکرات» رسانه‌های خارجی را رسوا می‌کند؟/ رونمایی کرونا از غربِ وحشیِ وحشی

شیوع ویروس کرونا در اروپا و آمریکا موجب شد تا ادعاهایی که برخی رسانه‌های خارجی و فارسی‌زبان علیه ایران مطرح می‌کردند به‌کلی رنگ ببازد.

گروه خبرگزاری انصار به نقل از تسنیم ــ در اولین روز اسفندماه، وزارت بهداشت از ورود ویروس کرونا به ایران خبر داد. بعد از گذشت یک هفته و افزایش آمار مبتلایان در شهرهای مختلف و همچنین فوت یا بیماری چندتن از مسئولان نظام براثر کرونا، رسانه‌های فارسی‌زبان با سوءاستفاده از این اخبار، وزارت بهداشت را متهم به دروغ‌گویی و مخفی‌کاری یا کمبود برخی اقلام دارویی و یا بهداشتی کردند و از این طریق، ناکارآمدی نظام را تبلیغ می‌کردند!

برای مثال پس از ابتلای برخی مسئولان مانند ایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت و یا رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم که در خط مقدم مقابله با ویروس بودند، بی‌بی‌سی فارسی با ذوق‌زدگی تمام در گزارشی ابتلای چندتن از مقامات ایرانی به کرونا را دلیل مخفی‌کاری حکومت دانست و با مقایسه تعداد مسئولان چینی که به این بیماری شدند، نتیجه‌گیری کرده بود که پنهان کردن واقعیات در عمل باعث گسترش بیماری در سطح جامعه می‌شود.

با وجود این، گذشت چند هفته از گسترش بیماری کرونا کافی بود تا این ویروس که به ویروس دموکرات معروف است و در ابتلای افراد هیچ متر و معیاری را مدنظر ندارد، تمام تحلیل‌ها و بازی‌های رسانه‌های ضدایرانی را نقش بر آب کند. با شیوع گسترده ویروس در اروپا و به‌ویژه انگلیس که خاستگاه بی‌بی‌سی و برخی رسانه‌های فارسی‌زبان است، مقامات عالی‌رتبه همچون شاهزاده چارلز ولیعهد انگلستان، بوریس جانسون نخست‌وزیر، مت هنکوک وزیر بهداشت بریتانیا و معاون و خدمتکار شخصی ملکه به کرونا مبتلا شدند.

نه‌تنها در انگلستان، بلکه آزمایش پیتر داتن وزیر کشور استرالیا، میشل بارنیه مذاکره‌کننده ارشد اتحادیه اروپا برای خروج بریتانیا از این اتحادیه، همسر جاستین ترودو نخست‌وزیر کانادا، تد کروز سناتور آمریکایی، دکتر پل گوسار نماینده کنگره آمریکا، 4 نماینده و 2 کارمند مجلس فرانسه و فرمانده ارتش ایتالیا نیز مثبت شده است. البته تعداد مسئولان کشورها بیش از این مقدار است اما ابتلای همین سطح از مسئولان بریتانیایی کافی است که بتوان متقابلاً سیستم حاکم بر آن کشورها را به مخفی‌کاری و ندادن آمار درست مبتلایان و مرگ‌ومیر متهم کرد.

یکی دیگر از مواردی که رسانه‌ها به‌محض شیوع ویروس در ایران به آن دامن زدند، کمبود ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده بود. اگر به‌جز ماسک که برای تأمین نیازهای کادر درمانی تا مدتی کمیاب بود اما کمبود مواد ضدعفونی‌کننده فوراً جبران شد و نیروهای مردمی و بسیج نیز به توزیع گسترده مواد ضدعفونی‌کننده پرداختند و با راه‌اندازی کارگاه‌های تولید ماسک کمبود ماسک نیز تا حد زیادی برطرف شده است اما شیوع ویروس در اروپا و آمریکا صحنه‌هایی را خلق کرد که در ایران شاهد آن نبودیم و آن‌هم غارت فروشگاه‌ها توسط مردم و عجیب‌تر از همه آنها انبار سلاح توسط برخی آمریکایی‌ها برای قتل و غارت روز مبادا بر سر ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده و اقلام خوراکی و... بود؛ تصویری واضح از یک غرب وحشی وحشی!

فیلم‌ها و تصاویر فراوانی از کشورهای مختلف منتشر می‌شد که قفسه‌های مواد شوینده و دستمال توالت خالی است و یا به‌قیمت گزافی در حال فروش است. درحالی‌که ویروس در انگلستان چندان شیوع پیدا نکرده بود این کشور با نبود ماکس و ژل ضدعفونی‌کننده روبه‌رو بود که نشان می‌داد این معضل یک معضل جهانی است و حتی کشورهایی که پیشرفته به‌نظر می‌رسیدند در مواجهه با این بحران توان مقابله ندارند.

ایران با به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های خود تا این لحظه با کمبود تخت بیمارستانی روبه‌رو نیست و حتی برای بیمارانی که دوره نقاهت را به‌سر می‌برند تخت‌های نقاهتی توسط نیروهای نظامی آماده شده است. حسن روحانی رئیس جمهور نیز 6 فروردین اعلام کرده بود: در بخش‌های مراقبت‌های ویژه در اکثر شهرها و استان‌ها بخش اضافی داریم.

کریستف هملمن نماینده سازمان جهانی بهداشت نیز که برای بازدید از وضعیت مقابله با بیماری کرونا و رسیدگی به بیماران به ایران آمده بود در گفتگو با CBC کانادا، روند مقابله با ویروس کرونا در ایران را مطلوب و ایران را دارای قوی‌ترین نظام سلامت منطقه توصیف کرد، این در حالی است که اخبار و تصاویر رقت‌باری از بیماران رهاشده در خیابان‌ها و اطراف مراکز درمانی قلب اروپا منتشر می‌شود، برای مثال در ایتالیا افشا شده سالمندان درمان نمی‌شوند و در انگلیس اعلام شد؛ "برای سالمندان امکانات نداریم."، حتی پزشکانی ایتالیایی می‌گویند که انتخاب بیمارانی که برای حفظ جانشان درمان می‌شوند به‌عهده آن‌ها است و بیماران سالخورده از فهرست درمان حدف می‌شوند.

این سیاست متناقض در برابر اخبار ایران و سایر کشورها تنها به اخبار کرونا محدود نمی‌شود بلکه بی‌بی‌سی فارسی که در روزهای گذشته حکم حکومتی رهبر انقلاب به مجلس شورای اسلامی درباره بودجه سال 99 را مغایر دموکراسی دانسته بود، در برابر حکم حکومتی ترامپ به شرکت جنرال موتورز و وادار کردن این کارخانه برای تولید دستگاه‌های تنفسی به‌استناد قانون شرایط جنگی در آمریکا سکوت کرد و حتی بعد از ساعتی تیتر این خبر و لفظ حکم حکومتی را تغییر داد.

بی‌بی‌سی ساعتی بعد تیتر خبر ترامپ را تغییر داد و با حذف حکم حکومتی نوشت: "ترامپ با استناد به قانون وضعیت جنگی به جنرال موتورز دستور داد فوراً دستگاه کمک‌تنفسی تولید کند."

این‌که استناد ترامپ به این قانون که در دهه 50 میلادی و هنگام جنگ آمریکا با کره مصوب شد و به رئیس‌جمهوری این کشور اجازه می‌دهد بنا بر اقتضای وضعیت جنگی به کارخانجات آمریکایی دستور تولید ماشین‌آلات بدهد، تا چه‌حد صحیح است اما بار دیگر از استاندارد دوگانه رسانه‌های فارسی‌زبان پرده برداشت. همان‌طور که پیشتر از به‌کار بردن لفط تروریسم برای گروه‌هایی همچون داعش، مجاهدین خلق و جندالله خودداری می‌کردند، این بار نیز در تحلیل حکم تحکم‌آمیز ترامپ به شرکت‌های آمریکایی سکوت اختیار کردند.

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/15132


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

اعلام حکومت نظامی در کوریای جنوبی


رونمایی از بسته جدید کمک‌های امریکا به اوکراین


سفر قریب الوقوع پوتین به هند


تلاش تازه اتحادیه اروپا برای جلب حمایت ترامپ از اوکراین


هشدار ترامپ به کشورهای بریکس


در مبارزه با تروریزم در کنار سوریه ایستاده‌ایم


باید بکوشیم از جنگ جلوگیری کنیم


مردم اوکراین دیگر زلنسکی را نمی خواهند


اتحادیه عرب بر حفظ تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد


استقرار ارتش سوریه در محورهای فرودگاه حلب


در پاسخ به امریکا؛ ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای را بررسی می‌کنیم


ترکیه درگیری‌ها در سوریه را از نزدیک رصد می‌کند


برای پایان دادن به جنگ در غزه آماده نیستیم


اگر «نتانیاهو» وارد انگلیس شود او را بازداشت می‌کنیم


امضای تفاهم‌نامه انتقال قدرت میان تیم ترامپ و دولت بایدن


انگلیس شامل فهرست تحریم‌های روسیه شد


حماس هرگز به آتش‌بس موقت تن نخواهد داد


مسکو بایدن را عامل تشدید تنش ها در اوکراین خواند


نگرانی شدید ترامپ از تشدید درگیری‌ها در اوکراین


اقدامات خصمانه جاپان واکنش تند روسیه را بر انگیخت


زلنسکی از احتمال پایان جنگ اوکراین سخن گفت


سربازان کوریایی به زودی وارد جنگ علیه اوکراین خواهند شد


روسیه و اوکراین محور گفتگوی نخست وزیر انگلیس و دبیرکل ناتو


اسرائیل، حمله به مراکز درمانی را متوقف کند


آزمایش جدیدترین موشک بالستیک روسیه با حمله به اوکراین





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

فایق سیاست‌های طالبان را دشمنی با مردم افغانستان خواند

تقویت روابط زراعتی میان ایران و افغانستان

اعلام حکومت نظامی در کوریای جنوبی

ساخت بندر موقت در ساحه سرحدی میان افغانستان و ترکمنستان

انتقال ۱۸۳ هزار پناهجوی افغان در سه سال گذشته به امریکا

بسته شدن انستیتوت‌های طبی بروی دختران

افغانستان امروز به مصاف نیپال می رود

آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟

رونمایی از بسته جدید کمک‌های امریکا به اوکراین

پیام کوتاه تهران به واشنگتن درباره سوریه

سفر سرپرست وزارت صحت عامه حکومت طالبان به چین

اعطای رتبه جنرالی به آخرین نظامی امریکایی خارج شده از افغانستان

امروز نشست اکو در ایران بدون حضور نماینده طالبان برگزار می‌شود

ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی

معرفی 23 کودک مصاب به سوراخ قلب به شفاخانه‌های کابل

کشته شدن 100 تن در نتیجه درگیری هواداران فوتبال در گینه

فراهم شدن امکانات معیشتی برای ۲۰۰ هزار خانواده افغان تا سال ۲۰۲۶

شهروندان افغان‌ در خط مقدم سرمایه‌گذاری در ایران

سفر قریب الوقوع پوتین به هند

لت‌وکوب بی‌رحمانه یک دختر افغان در ترکیه

شورای امنیت درباره افغانستان نشست برگزار می‌کند

قطر برای تقویت و بازسازی بنیادهای فرهنگی افغانستان همکاری می کند

افزایش همکاری دهلی با کابل برای کاهش نفوذ پاکستان

ایجاد بازار مشترک افغانستان-چین در مسیر معدن «مس عینک»

تلاش تازه اتحادیه اروپا برای جلب حمایت ترامپ از اوکراین


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.